SA ActionAdventure erbjuder ett brett utbud av spännande aktiviteter och äventyr. En stor del av aktiviteterna ordnar vi själva men om ni har speciella önskemål så har vi ett brett kontaktnät av samarbetspartners vilket gör att vi kan ordna i princip vad som helst - allt från exklusiva fiskesafaris till att flyga ryska MIG-plan i Moskva.
EXEMPEL PÅ AKTIVITETER
Skotersafari
Vi tar dig ut på skotersafari i naturskön miljö längs välpreparerade skoterleder eller rakt ut i vildmarken. Tempot anpassas efter gruppens förkunskaper och du behöver ej ha kört förut för att kunna följa med.
Isracing med Rallybilar
Med "plattan i mattan" och adrenalinet pumpande i ådrorna gasar ni på runt en upplogad bana på isen. Utmana kollegorna på en tävling eller bara kör och ha kul. Beroendeframkallande!
4-hjulingskörning
Med dessa terrängfordon tar du dig fram överallt. Vi har även reggat dem för landsvägskörning så att vi enkelt kan förflytta oss mellan olika "lekplatser".
Vesselturer
Med snövesslor tar man sig dit man vill - företrädesvis upp på underbara fjälltoppar med fantastiska vyer.
Ispimpling
Ett både avkopplande och spännande nöje. Vi tar dig med till de bästa fiskevattnen där chanserna till stor fångst är som störst.
Badtunna och bastu
Med våran mobila badtunna och bastu väljer du själv var du vill bada.
Fiskesafari med landsvägsreggade 4-hjulingar
På dessa safaris är även färden till fiskevattnen ett äventyr.
Jakt- och fiskepaket
Vi erbjuder en rad olika jakt- och fiskepaket i Vilhelminas vildmark. Dessa kan naturligtvis även kombineras med våra actionpaket.

Motorcykelstunt
Vi kan under sommaren exklusivt erbjuda motorcykelstunt i våra paket som du kan hitta under separat länk www.mcstunt.se. Där har vi mångårig erfarenhet och är sedan länge ett etablerat och känt namn. Det enda vi behöver är 100 meter asfalt.

Vi kan även ordna uppvisningar med snöskoter och Fmx på gräs, grus och snö, där har vi samarbetspartners som sköter det förtjänstfullt.

Har ni önskemål om andra aktiviteter så ordnar vi det också!

Tel/fax: 0940-105 23 | Mob. 070-317 49 19 | E-post: info@actionadventure.se