SA ActionAdventure är företaget som paketerar, marknadsför och säljer upplevelser, kickoffer, firmafester eller andra små och stora evenemang för privata sällskap och företag. Vår bas ligger i fjällsköna Vilhelmina. Men vi kan även komma till er med hela eller delar av vårt företag. Vi samarbetar med ett flertal olika fjällanläggningar.

SKRÄDDARSYDDA ARRANGEMANG
Vi skräddarsyr alla sorters arrangemang - allt från konferenser, styrelsemöten, säsongens kick-off till jaktupplevelser, fiskeresor eller födelsedagsfiranden. Kunden ringer ett samtal till oss så organiserar vi resten. Detta kallar vi för att förenkla för kunden!

På kvällen tar vi hand om er med absolut norrländsk världsklass, koppla av en stund i bastu för att sedan sätta sig i en badtunna och titta på stjärnorna. Att sitta i ett varmt bad ute samtidigt som det snöar och är kallt är även det en speciell känsla, så badet är på inget sätt väderberoende.

Genom 14 år som stuntförare och underhållare vet jag precis vad som behövs för att fylla ett event med adrenalin, skratt, spänning, laganda och teambuilding.
Ni kan vara säker på att efter ett event med oss har ni fått en ordentlig dos av ovanstående och samtidigt fått möjligheten att uppleva det i skön fjällmiljö med en äkta norrländsk vinter.

Vi har ett stort kontaktnät och många samarbetspartners, om det av någon anledning är ett events vi själva inte har kapacitet till kopplar vi in våra samarbetspartners, i och med det, vågar jag påstå att vi kan ordna/förmedla i princip vad som helst. Allt från att ispimpla röding till att åka ryska mig-plan i Moskva.

Hör av er för att vidare diskutera hur vi kan ordna erat evenemang. Ni kommer att känna er väl bemötta hos oss och vara mer än nöjda. Vi sätter kvalitet i första rummet!

SPÄNNANDE AKTIVITETER
Se nedan ett litet urplock av de aktiviteter vi kan erbjuda
• Skotersafari
• Isracing med rallybilar
• Ispimpling
• 4-hjulingskörning
• Vesselturer
• Mobil badtunna och badbastu som kan avnjutas där helst ni önskar
• Fiskesafari med vägregade 4 hjulingar sommar och vinter

Vi kan även komplettera våra paket med jakt och fiskepaket. Som även går utmärkt att kombinera med vissa delar av vårat actionpaket.

Vi kan under sommaren exklusivt erbjuda motorcykelstunt i våra paket som du kan hitta under separat länk www.mcstunt.se. Där har vi mångårig erfarenhet och är sedan länge ett etablerat och känt namn. Det enda vi behöver är 100 meter asfalt.

Vi kan även ordna uppvisningar med snöskoter och Fmx på gräs, grus och snö, där har vi samarbetspartners som sköter det förtjänstfullt.

Boendet kan ni välja mellan allt från hotell till tältkåtor med öppen eld

Vi lovar er att bättre än hos ActionAdventure kan det knappast bli!

Sune Andersson
Action Adventure.se

Testa att köra rallybil på isbana - garanterad adrenalinhöjare!
En skotersafari averkas i ett för gruppen lämpligt tempo - Vill ni ösa på så gör vi det...
...och vill ni ta det lite lugnare så går det också bra.
Snövesslan tar dig dit du vill...

Tel/fax: 0940-105 23 | Mob. 070-317 49 19 | E-post: info@actionadventure.se